بهترین مرکز سونوگرافی در تهران
مرکز سونوگرافی ، محلی برای ارائه خدمات با هدف بهبود سلامت بیماران از طریق به کار گیری دستگاه های تشخیصی پیشرفته و سریع ، می باشد. در بهترین مرکز سونوگرافی تهران ، از تکنولوژی پیشرفته و تجهیزات مطابق با جدیدترین پیشرفت های علمی ، برای فراهم آوردن کمک های پزشکی برای بیماران استفاده می شود.
مهمترین فاکتور و نقطه قوت یک مرکز سونوگرافی خوب ، حضور رادیولوژیست هایی است که با تعاملات صحیح خود، محیطی آرامش بخش را برای بیمار فراهم می آورند. پزشکان ، مقاومت و معذب بودن بیماران را در هنگام صحبت درباره موضوعات نا آشنا درک کرده و به آن ها در غلبه بر این شرایط کمک می کنند. بعلاوه در یک کلینیک سونوگرافی خوب ، پرسنل با تجربه ، در زمینه دستاوردهای احساسی و روان شناختی نسبت به بیماران ، کلیه آموزش های لازم را دریافت کرده اند.
سونوگرافی مهر ایرانیان بهترین مرکز سونوگرافی تهران
ازمایش سونوگرافی برای چیست ؟
سونوگرافی که تصویر برداری یا اسکن اولتراسوند نیز نامیده می شود، یکی از خدماتی است که در مرکز سونوگرافی ارائه می شود. این تکنولوژی، از امواج صوتی با فرکانس بالا برای بدست آوردن تصویر در زمان واقعی ، از داخل بدن استفاده می کند. تصویر بدست آمده ، نشان دهنده حرکت خون و اندام ها و ساختار بافت های داخلی می باشد. در گذشته سونوگرافی تنها بازنمایی صاف از ناحیه تحت آزمایش را نشان می داد ، ولی اکنون ، تصویرهای سه بعدی و چهار بعدی نیز قابل دستیابی می باشند که در تکنولوژی سه بعدی ، تصاویر دارای قابلیت متحرک بودن می باشند. این تصاویر، اولتراسوند یا سونوگرام نامیده می شوند.
تکنولوژی پنهان در سونوگرافی ، از شیوه استفاده سونار توسط خفاش ها ، دلفین ها و ماهیگیران ، بر گرفته شده است. وقتی امواج صوتی وارد فضا می شود ، به شیء برخورد کرده و باز می گردد و یک انعکاس را به وجود می آورد.
وقتی این امواج منعکس شده اندازه گیری می شوند، می توانند شکل و حرکت شیء برخورد کرده به آن را آشکار سازند. در سونوگرافی ، یک مبدل ، امواج صوتی را مرتعش کرده و در زمان برگشت ، آن ها را ثبت و اندازه گیری می کند. مبدل بر روی پوست فشار داده می شود و به طور پیوسته ، تصویری از اندام های داخلی تحت آزمایش را تولید می کند.
سونوگرافی
متخصصان در مرکز سونوگرافی از این تکنولوژی برای آزمایش داخل بدن، بدون استفاده از پرتو یونیزه بهره می برند. اگر بیمار درد، تورم یا عفونت داشته باشد، پزشک، با اجرای سونوگرافی ، تشخیص لازم را انجام می دهد. سونوگرام برای مشاهده قلب، عروق خونی، جنین متولد نشده در بیماران باردار، تخمدان ها، غدد تیروئید، کلیه ها و دیگر اندام های بدن، مفید می باشد. بعد از حمله قلبی، از این دستگاه می توان برای ارزیابی آسیب وارد شده به قلب، استفاده نمود.
همچنین می توان از سونوگرافی برای هدایت روندهایی از قبیل نمونه برداری با سوزن، استفاده نمود. در این روند، سلول های ناهنجار، از بدن برای انجام تست آزمایشگاهی، برداشته می شود. این خصوصاً در نمونه برداری پستان، عمومیت دارد. اگر پزشک به لخته شدن یا دیگر انسدادهای جریان خون، باریک شدن عروق خونی، تومورها، یا ناهنجاری های مادرزادی مشکوک باشد، بیمار را با استفاده از این تکنیک، تحت تشخیص قرار می دهد. این دستگاه، جریان خون را از طریق رگ های خونی در گردن، بازوها، پاها و شکم، دنبال می کند.
سونوگرافی داپلر
سه نوع سونوگرافی داپلر وجود دارد :
- سونوگرافی داپلر رنگی که در آن از رنگ برای نشان دادن سرعت و جهت جریان خون در عروق استفاده می شود.
- سونوگرافی داپلر پاور که شبیه داپلر رنگی کار می کند، ولی جزئیات بیشتری در آن نشان داده می شود.
- سونوگرافی داپلر اسپکترال جریان خون را در گراف ها و به صورت نمودار نشان می دهد.
بیماری که سونوگرافی بر روی او انجام می شود، نباید احساس درد کند، مگر مبدل بر روی ناحیه حساس قرار داده شود. بر حسب ماهیت دقیق و منابع روند، متخصص سونوگرافی ، از بیمار می خواهد تا برای یک مدت مشخص ، چیزی نخورد یا ننوشد ، مقدار زیادی آب بنوشد ، یا اصلاً در فعالیت های روزانه خود هیچ تغییری ایجاد نکند.
پزشک یا تکنسین ، ژل مخصوصی را در ناحیه مورد نظر در بدن بیمار استعمال می کند. ژل بمنظور به حداقل رساندن احتمال ایجاد حباب های هوا بین پوست و مبدل مورد استفاده قرار می گیرد. بدین ترتیب ، امواج صوتی با دقت بیشتری اندازه گیری می شوند. بعد از روند ، پوست پاک می شود و بیمار هیچگونه دردی را تجربه نخواهد کرد. بیمار می تواند بلافاصله فعالیت های نرمال خود را از سر بگیرد.